Uw eigen logo op uw betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Kunststof onderdelen op maat

Kunststof onderdelen op maat

Wilt u kunststof onderdelen op maat laten maken door een ervaren producent in Nuenen? Maak dan kennis met Damen Plastics. Doordat wij alles zelf produceren en daarom geen tussenpersoon inschakelen, bieden wij kwaliteitsproducten aan tegen een scherpe prijs. Ook zorgen we hierdoor voor een korte levertijd. Met ruim 30 jaar ervaring hebben wij een ruim bestand opgebouwd met zeer tevreden klanten.

Een producent in Nuenen voor de productie van kunststof onderdelen op maat

Een van de redenen dat klanten zo tevreden zijn met ons als producent in Nuenen, is het feit dat wij kunststof onderdelen op maat aanleveren. Denk hierbij onder andere aan:

En nog veel meer kunststofproducten. Wij hebben namelijk een zeer ruime ervaring als het gaat om het produceren en bedrukken van plastic munten.

Plastic munten laten bedrukken

Als we het hebben over plastic munten, dan bedoelen we hiermee onder meer consumptiemunten, betaalmunten, evenementenmunten en drankmunten. Bij het ontwerpen hiervan is veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor munten met reliëf. Daarbij is het ook mogelijk om uw bedrijfsnaam of -logo of uw eigen tekst op de munten te plaatsen. Uw tekst of logo wordt in één contrastkleur bedrukt op de munten, waardoor de tekst of het logo goed zichtbaar is. Hierbij kunt u de munten aan één zijde of twee zijdes laten bedrukken. U kiest ook zelf het formaat, bijvoorbeeld het formaat van een twee-euromunt.

Laat uw kunststof onderdelen op maat door ons produceren

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden met betrekking tot kunststof onderdelen op maat? Kies dan voor Damen plastics uit Nuenen als producent voor uw kunststof onderdelen. Neem gerust eens contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 040-2836018, door te mailen naar info@damenplastics.nl of door ons contactformulier in te vullen. Vertel ons uw wensen en verwachtingen, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten