Uw eigen logo op uw betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Plastic bierglazen kopen

Plastic bierglazen kopen

Door plastic bierglazen te kopen bij Damen Plastic wordt uw feest of festival aan de bar in ieder geval al een succes. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten kunnen wij u iedere gewenste hoeveelheid leveren. Plastic bierglazen kopen bij Damen Plastics is overigens ook een stuk goedkoper. Omdat wij alles, van productie tot levering, in eigen beheer houden, heeft u bij ons niets te maken met derde partijen waardoor de prijs wordt opgevoerd. Omdat wij dit allemaal zelf regelen kunt u gebruik maken van behoorlijke voordelen. Vraag snel naar de prijzen door contact op te nemen met Damen Plastics.

Plastic bierglazen kopen met opdruk

De plastic bierglazen van Damen Plastics kunt u ook kopen met een opdruk of logo van uw evenement. Niet alleen heeft u dan ruim voldoende bierglazen in huis, ze kunnen ook nog eens mooi dienen als reclamemiddel. En met een ervaring die terug gaat tot 1979, kunt u er bij ons vanuit gaan dat het gehele proces van productie tot levering soepel zal verlopen.

Neem contact op voor meer informatie

Als u interesse heeft in het kopen van plastic bierglazen van Damen plastics dan staan wij u graag te woord bij het geven van meer informatie. Bij vragen kunt u dan ook altijd even contact opnemen met het team van Damen Plastics door te bellen met telefoonnummer 040-2836018.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten