Uw eigen logo op uw consumptiemunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Consumptiemunten kopen

Uw eigen consumptiemunten kopen

Consumptiemunten kopen of bestellen is mogelijk bij Damen Plastics. Wij hebben al veel tevreden klanten voorzien van kunststof consumptiemunten. U heeft keuze uit verschillende modellen en kleuren en ze kunnen worden voorzien van uw eigen tekst en/of logo. U kunt de consumptiemunten bewaren en tellen in telbakken en telmachines van Damen Plastics. Alle producten worden geproduceerd in onze eigen fabriek.

Consumptiemunten bestellen en kopen kan in verschillende vormen, maten en kleuren

U krijgt bij ons de mogelijkheid om verschillende soorten consumptiemunten te kopen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Bedrukte munten: een tekst en/of logo wordt in een contrastkleur op de munten gedrukt. Kies voor een- of tweezijdige bedrukking.
  • Reliëfmunten: de kleur van de tekst en/of het logo is gelijk aan de kleur van de munt, maar is toch zichtbaar doordat deze in reliëf op de munt ligt.
  • Munten in euroformaat: dit zijn munten in de vorm van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro.
  • Munten met meerdere kleuren: bij een witte munt is een maximum van 5 kleuren mogelijk en bij een munt in een andere kleur is een maximum van 4 kleuren mogelijk.

U kunt de consumptiemunten bestellen in onze webshop waar u al uw wensen wat betreft de vorm, maat, kleur en opdruk kunt doorgeven.

Laat uw consumptiemunten bedrukken met uw eigen logo.

Wanneer u een groot evenement zoals een festival organiseert, dan is het natuurlijk extra leuk wanneer u uw eigen tintje aan de consumptiemunten geeft en deze vervolgens eenvoudig kunt bestellen. Laat uw consumptiemunten dan bedrukken met uw eigen logo. Zo zijn ze makkelijker herkenbaar en dragen ze bij aan de beleving van de bezoeker. Uw bezoekers zullen extra genieten van het evenement!

Wilt u de munten niet kopen? Huur consumptiemunten dan!

Wilt u liever niet gelijk consumptiemunten kopen? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om consumptiemunten te huren. Dat geldt ook voor onze telbakken. Als u een eenmalig of jaarlijks terugkerend evenement organiseert, is dit een ideale oplossing. De consumptiemunten die kunnen worden gehuurd, zijn voorzien van onze naam. U kunt ze huren voor 3 weken. Heeft u nog vragen over het bestellen van consumptiemunten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040-2836018.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle consumptiemunten