Select Page
Reliëf munten

Reliëf munten

Altijd al uw eigen reliëf munt willen hebben? Bekijk snel het aanbod van Damen Plastics bv.

Bekijk aanbod »

Bedrukte munten

Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt? Één- of meerkleuren druk? Bekijk snel de mogelijkheden.

Bekijk aanbod »

TELBAKKEN

Maak uw bestelling compleet met een telbak. We hebben een telbak voor elk budget!

Bekijk aanbod »

Producten op maat

U kunt bij Damen plastics bv ook terecht voor diverse producten gehaal op maat gemaakt.

Meer informatie »

Home

DAMEN PLASTICS

Producent van plastic betaalmunten. Altijd al uw eigen munt willen hebben? Geef je wensen door en wij maken hem voor je!

De expert op vlak van producten in kunststof

Bij Damen Plastics uit regio Eindhoven vindt u allerlei producten in kunststof. Van plastic betaalmunten tot bierspatels, bierafschuimers en garderobelabels, u vindt ze allemaal bij ons terug. Bovendien is de productie ervan allemaal onder één dak en kunt u al deze producten volledig personaliseren en op maat maken.

Gespecialiseerd in plastic munten

Ondanks dat wij verschillende producten in kunststof aanbieden zijn we toch gespecialiseerd in het vervaardigen van plastic betaalmunten. Zo kunt u een groot assortiment in betaalmunten bij ons terugvinden, alsook op maat laten maken. Nog een groot voordeel aan onze productie van betaalmunten, bierafschuimers, plastic bierglazen en andere gadgets onder eigen dak is dat wij een snelle levering kunnen garanderen aangezien er geen tussenpersoon mee gemoeid is. Met onze producten in kunststof maakt u van uw feestje een spetterend succes en houdt u op een efficiënte manier uw inkomsten bij!

Bestel nu onze producten in kunststof!

Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring op vlak van productie van onder andere consumptiemunten in kunststof, het is immers ontstaan in 1997. Van deze ruime ervaring kunnen onze klanten dan ook de vruchten plukken. Via onze webshop kunt u makkelijk de producten bestellen die u nodig heeft. Ontdek zeker ook wie we zijn en ons ontstaansverhaal!