Home » Hapee plasti pack

Hapee Plasti Pack

De bv Hapee Plasti Pack spuitgiet technische producten voor verschillende klanten. Wij produceren technische producten van 0,2 tot 500 gram. Ons machinepark bestaat uit 16 machines, waarbij de sluitkracht van 15 tot 200 ton varieert.

Een greep uit de producten

Er worden voor LPF verschillende soorten en maten haken geproduceerd, deze t.b.v. het later insealen van producten om deze te kunnen hangen in de winkels. Tevens worden er onderdelen voor zonweringen gemaakt voor de firma Unilux. Voor de firma Zwaardvis spuitgieten wij onderdelen voor interieurs van jachten.

Innovatief

Ook voor individuele ontwerpers zoals Mireille Meijs kunnen wij veel betekenen. Zij studeerde in 2008 af aan de Design Academy in Eindhoven met een roomdivider genaamd Lightfacet. Een modulair systeem dat gemaakt is van facetten die onderling kunnen bewegen, zodat je een spel met licht en schaduw krijgt. Om dit ontwerp te realiseren zoals de ontwerper het voor ogen had, hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van Lightfacet. Inmiddels wordt dit artikel door ons geproduceerd en is het te koop via Bloomming.

Wilt u meer informatie over Hapee Plasti Pack?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.