Select Page

Op zoek naar onze producten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Consumptiemunten bedrukken

Consumptiemunten bedrukken

Organiseert u een evenement in Vlaanderen en wilt u daarvoor consumptiemunten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo? Doe dan een beroep op de ervaring van Damen Plastics uit regio Eindhoven. Al jarenlang produceren wij verschillende producten om van uw feestje een groot succes te maken.

Consumptiemunten laten bedrukken met uw logo

Voor uw festival, feestje of uw horecazaak in heel Vlaanderen kunt u bij ons eenvoudig consumptiemunten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo erop. Ook andere afbeeldingen kunt u makkelijk laten bedrukken op de munten. Bovendien bieden ze tal van voordelen, zoals het verkleinen van wachtrijen bij de bar en het verhogen van uw omzet. Dit komt doordat de munten die in circulatie zijn toch niet altijd opgebruikt worden. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan consumptiemunten die u kunt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo en die u kunt gebruiken voor uw feestje in heel Vlaanderen. Wij beschikken over verschillende kleuren en maten wanneer het op deze munten aankomt. Ook voor andere leuke gadgets, zoals plastic bierglazen of bierafschuimers, zit u bij ons op de juiste plaats!

Plaats nu uw bestelling

Via de webshop kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. U hoeft enkel aan te duiden welke kleur en soort consumptiegoederen u wilt laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo voor uw feestje in Vlaanderen en wij doen de rest! Heeft u nog vragen over wie we zijn en wat we doen of wilt u graag bestellen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat kan op het nummer 00314 02 83 60 18 of op het e-mailadres info@damenplastics.nl.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten