Select Page

Op zoek naar onze producten?

AL RUIM 30 JAAR ERVARING

DAMEN PLASTICS PRODUCEERT ZELF

DUIZENDEN ZEER TEVREDEN KLANTEN

Home » Plastic bierglazen bestellen

Plastic bierglazen bestellen

Staat er een feestje op de planning en moet u daarvoor nog plastic bierglazen bestellen? Bekijk dan eens het online aanbod van Damen Plastics uit de omgeving van Eindhoven. Al jarenlang hebben wij ervaring in het produceren van al uw benodigdheden voor een succesvol feestje.

Plastic bierglazen bestellen voor uw spetterende feestje

Het is natuurlijk wat onrealistisch om op een groot feestje met glazen te gaan werken, daarom staat het bestellen van plastic bierglazen ongetwijfeld nog op uw to do-lijstje. Bij ons kunt u deze plastic bierglazen kopen en zelfs nog zo veel meer voor uw feestje of festival. Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aanbod in verschillende soorten munten, die u kunt gebruiken op uw feestje, festival of in uw horecazaak. Maar wij voorzien u ook in bijvoorbeeld bierafschuimers en allerlei andere handige producten. Bovendien maakt ons bedrijf de producten zelf in onze fabriek, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij u de beste producten kunnen aanbieden, die op maat gemaakt zijn.

Koop nu uw bierglazen

Bij ons kunt u op een eenvoudige maar veilige manier de plastic bierglazen die u nodig heeft bestellen. Heeft u nog andere handige producten nodig voor uw feestje, zoals betaalmunten of bierspatels? Dan kunt u contact opnemen via het nummer 00314 02 83 60 18 of op het e-mailadres info@damenplastics.nl.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten