Uw eigen logo op uw consumptiemunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Consumptiemunten bedrukken

Consumptiemunten bedrukken

Consumptiemunten kunt u laten bedrukken bij Damen plastics, dat al jarenlang het meest vertrouwde adres is voor de productie van kunststof betaalmunten. U krijgt bij ons de mogelijkheid om consumptiemunten zelf te ontwerpen. Wij produceren en leveren ze vervolgens. Naast consumptiemunten kunt u bij ons ook terecht voor telbakken, telmachines, garderobe labels en bierspatels.

Consumptiemunten laten bedrukken bij Damen plastics

Op veel evenementen wordt gebruikgemaakt van consumptiemunten. Er zijn daardoor kortere wachttijden bij de bar, er worden minder wisselgeldfouten gemaakt, de omzet kan sneller worden geregeld en de munten kunnen worden hergebruikt wat kostenbesparend is. Bovendien zijn de consumptiemunten representatief voor uw bedrijf doordat u ze met reclame, bijvoorbeeld in de vorm van een tekst en/of logo, kunt bedrukken. U kunt kiezen voor verschillende vormen, maten en kleuren. U kunt consumptiemunten enkelzijdig en dubbelzijdig laten bedrukken.

Consumptiemunten bestellen in de website

Als u bij ons consumptiemunten wilt laten bedrukken, kunt u uw bestelling plaatsen op onze website. Hier kunt u kiezen voor munten in verschillende vormen en maten. Ook kunt u zelf een kleur kiezen en aangeven welke tekst en/of logo mag worden afgedrukt op de consumptiemunten. Nadat u heeft aangegeven hoeveel munten u graag wilt kopen, kan de bestelling worden verwerkt. Wij zullen de consumptiemunten produceren, bedrukken en vervolgens aan u leveren. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 040-2836018 of stuur een e-mail naar info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle consumptiemunten