Op zoek naar een bierafschuimer?

Wij garanderen een hele snelle en betrouwbare levertijd en de laagste prijs!

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Bierafschuimers

Bierafschuimers

In iedere kroeg of club vindt u bierafschuimers bij de bar. Vaak zien ze er eenvoudig uit. Ze worden enkel en alleen gebruikt om bier mee af te schuimen. Een bierafschuimer kan echter ook als reclamemiddel dienen. Dit is zeer eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen, is de bierafschuimer te laten bedrukken met een door u gekozen tekst en/of logo. U kunt unieke bierafschuimers met opdruk laten produceren door Damen plastics in Nuenen, nabij Eindhoven. Wij zijn producent en leverancier van kunststofproducten.

Unieke bierafschuimers met opdruk

U krijgt bij Damen plastics alle vrijheid om zelf een unieke bierafschuimer te ontwerpen. U kunt kiezen welke kleur de bierafschuimer krijgt en welke opdruk erop mag komen. U kunt kiezen voor een grappige en opvallende tekst, maar u kunt natuurlijk ook het logo van uw kroeg of club laten drukken. De keuze is aan u. Dit geldt voor veel soorten producten die wij vervaardigen, zoals munten en jetons.

Vraag een offerte aan

Bierafschuimers kunnen niet direct via de website worden bestelt, omdat wij alle bierafschuimers en bierspatels op maat maken. Wij zullen eerst een offerte opstellen op basis van uw wensen. Als u met deze offerte akkoord gaat, zullen wij een door u gewenst aantal bierafschuimers produceren. Omdat wij de productie geheel zelf in handen hebben, kunnen wij u een snelle en betrouwbare levertijd garanderen. U kunt contact met ons opnemen via 040-2836018 en via info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.