Uw eigen logo op uw jetons?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Jetons laten drukken

Jetons laten drukken

Wilt u graag jetons laten drukken? Dat kunt u laten doen door Damen plastics. U krijgt de mogelijkheid om zelf jetons te ontwerpen. Daarna ontvangt u eerst een proefdruk en pas als die is goedgekeurd worden de echte jetons geleverd. Wij garanderen een tijdige levering omdat we onze jetons zelf produceren.

Jetons laten drukken door een professional als Damen plastics

Een jeton laten bedrukken kan in meerdere kleuren. Standaard heeft de bedrukte jeton één kleur en wordt deze bedrukt met een andere contrasterende kleur. Deze bedrukking wordt gedaan met een hotfoil. Dat houdt in dat de bedrukking iets dieper in de jeton ligt. Zo gaat deze er niet vanaf. De afdruk is er als het ware ingesmolten. U kunt het gewenste aantal jetons bestellen op onze website. U kiest de tekst en/of het logo dat u op jetons wilt laten drukken doorgeven bij uw bestelling. Ook kan u kiezen welke kleur, maat of vorm de jetons moeten krijgen.

Verschillende soorten jetons

Naast bedrukte jetons kunt u ook kiezen voor verschillende andere jetons. Zo kunt u ook kiezen voor jetons met reliëf. Laat u eerst informeren over de verschillende soorten jetons. Ook kunt u meer informatie krijgen over het laten drukken van een tekst en/of logo op jetons. Onze medewerkers vertellen u hier graag over. U kunt daarvoor bellen naar 040-2836018 of mailen naar info@damenplastics.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle jetons