Uw eigen logo op uw betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Betaalmunten laten maken

Betaalmunten laten maken

Bij evenementen is het altijd verstandig om betaalmunten te laten maken. Deze hebben veel voordelen. Zo gaat het betalen bij de bar veel sneller, er kunnen geen wisselgeldfouten meer worden gemaakt, een omzetberekening is gemakkelijker gemaakt doordat het tellen van munten zeer snel gaat met onze telbakken en telmachines en de betaalmunten kunnen ook nog eens worden hergebruikt wat kostenbesparend is. Daarnaast krijgt u de kans reclame te maken door de betaalmunten te laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. U kunt betaalmunten laten produceren door Damen plastics.

Mogelijkheden om betaalmunten laten maken door Damen plastics

Betaalmunten zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u de volgende betaalmunten laten maken bij Damen plastics:

  • Reliëfmunten: de tekst en/of het logo heeft dezelfde kleur als de rest van de munt en is zichtbaar doordat deze in reliëf is gemaakt. Standaard heeft de munt aan twee zijden een tekst en/of logo in reliëf.
  • Bedrukte munten: de tekst en/of het logo wordt in een contrastkleur op de munt gedrukt. Dit kan zowel een- als tweezijdig.
  • Munten in euroformaat: de munten hebben een speciaal formaat, zoals dat van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro.
  • Munten met meerdere kleuren: witte munten kunnen maximaal 5 kleuren krijgen. Op munten in een andere kleur kunnen maximaal 4 kleuren worden aangebracht. De meerkleurendruk wordt gemaakt met inkt.

Alle betaalmunten die u bij ons kunt laten maken, zijn te bestellen via onze website. Hier kunt u de vorm, het formaat en de kleur kiezen die u wenst. Daarnaast kunt u ook een tekst en/of logo invoeren dat mag worden geplaatst op de betaalmunten. Omdat wij alles zelf produceren, kunnen wij u altijd een betrouwbare levertijd garanderen. Wilt u meer weten over onze betaalmunten? Bel dan naar 040-2836018 of mail naar info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten