Uw eigen logo op uw betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Betaalmunten bedrukken

Betaalmunten bedrukken

Betaalmunten kunt u laten bedrukken bij Damen plastics. Wij zijn specialist op het gebied van de productie van kunststof betaalmunten. Daarnaast produceren wij ook telbakken, telmachines, garderobe labels, roerstaafjes en andere kunststof spuitgiet producten die van pas komen in de horeca. Deze worden alle geproduceerd in onze eigen fabriek.

Betaalmunten laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo

Op een groot aantal evenementen wordt gebruikgemaakt van betaalmunten. Het heeft dan ook veel voordelen. Zo kan men aan de bar sneller geholpen worden, worden er geen wisselgeldfouten meer gemaakt en kunnen de munten worden hergebruikt. Bovendien zijn de betaalmunten zeer representatief voor uw bedrijf als u ze laat bedrukken. U kunt er uw eigen tekst en/of logo op laten bedrukken en op deze manier kunt u gemakkelijk reclame maken. De betaalmunten hebben één kleur en kunnen worden bedrukt met een andere kleur. De bedrukking wordt door ons, als ervaren fabrikant voor munten, gemaakt met een hotfoil. Hierdoor ligt de bedrukking iets dieper in de munt, zodat deze er niet afgaat. Betaalmunten laten bedrukken is dus zeker een goed idee.

Soorten bedrukte betaalmunten

U kunt verschillende soorten betaalmunten laten bedrukken. Zo zijn er verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar. U kunt ons aanbod bekijken op onze website. Als u nog vragen heeft over de verschillende soorten bedrukte betaalmunten, kunt u contact met ons opnemen via 040-2836018 info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten