Home » Kunststof wijnglazen

Kunststof wijnglazen

Bij Damen Plastics maken wij naast de consumptiemunten waar wij om bekend staan nu ook kunststof bier- en wijnglazen. Deze maken wij in onze eigen fabriek waardoor wij altijd kunststof drinkglazen op voorraad hebben en snel grote hoeveelheden kunnen leveren. Ideaal voor bedrijven die een festival organiseren. Bij Damen Plastic heeft u alles op het gebied van kunststof producten voor een festival onder een dak zitten. Niet alleen maken wij consumptiemunten en nu dus ook kunststof glazen, u kunt ook bij ons terecht voor telbakken, garderobe labels, bierspatels en roerstaafjes. En indien u op zoek bent naar iets bijzonders voor op uw festival, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Kunststof wijnglazen, drinkglazen en andere producten bestellen bij Damen Plastics

Door uw kunststof wijnglazen en andere plastic toebehoren bij Damen Plastics te bestellen maakt u het uzelf makkelijk.  Wij kunnen u namelijk alles snel leveren, en als daarna blijkt dat u toch nog meer kunststof bierglazen of wijnglazen nodig heeft kunt u deze ook makkelijk bijbestellen. Daarnaast betaalt u bij ons de laagste prijs voor uw kunststof drinkglazen. Omdat wij alle producten zelf maken in onze eigen fabriek, kunt u uw kunststof wijn- of bierglazen direct bij de bron kopen, zonder tussenkomst van een derde partij zoals een groothandel.

Kunststof drinkglazen gebruiken als promotiemiddel

Bij Damen Plastics kunt u ook uw kunststof bierglazen laten bedrukken met uw eigen logo. Zo kunt u ze meteen gebruiken voor een hogere exposure van uw festival. Ook op onze overige producten zoals consumptiemunten en bierspatels heeft u deze mogelijkheid. Door deze in grote hoeveelheden te bestellen kunt u een mooie promotieactie op touw zetten. Dankzij de producten van Damen Plastics zal niemand de naam van uw festival snel vergeten!

Neem contact op bij vragen of speciale verzoeken

In onze eigen spuitgieterij kunnen wij verschillende producten op maat maken. Als u dus op zoek bent naar iets bijzonders, of u wilt bijvoorbeeld grote hoeveelheden kunststof bierglazen met opdruk bestellen, neem dan vooral contact met ons op. Wij gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing. Ook als u vragen heeft over onze producten dan horen wij dat graag van u, wij zijn constant op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Uw feedback is daarbij waardevol. U kunt Damen Plastics bereiken door te bellen met telefoonnummer 040-2836018. Onze medewerkers staan u graag te woord en kunnen u tevens adviseren bij vragen. Wij hopen snel iets van u te horen.

Neem contact met ons op