Uw eigen logo op uw festivalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Festivalmunten

Festivalmunten

Als u een festival gaat organiseren, heeft u natuurlijk festivalmunten nodig. Deze kunnen festivalbezoekers gebruiken om snel en gemakkelijk te betalen. Er bestaat vrijwel geen festival meer dat niet met deze munten werkt. Maar waar koopt u ze? Dat kan bij Damen plastics. Wij zijn producent van verschillende soorten festivalmunten. Daarnaast produceren wij ook bijbehorende telbakken, telmachines, garderobe labels en bierspatels.

Voordelen van festivalmunten als betaalmiddel

Het is niet zonder reden dat vrijwel alle festivals gebruikmaken van festivalmunten. Dat heeft te maken met verschillende voordelen:

  • Er kunnen geen wisselgeldfouten meer worden gemaakt.
  • Het is zeer gemakkelijk om de omzet achteraf te berekenen met behulp van onze telbakken en telmachines.
  • Niet alle munten worden weer ingeleverd, waardoor u meer winst maakt.
  • De munten kunnen worden hergebruikt, waardoor u kosten kunt besparen.
  • De lange wachttijden bij de bar zijn verleden tijd.
  • Het geld kan op een vaste plek worden bewaard, wat efficiënter én veiliger is.
  • De munten zijn representatief voor uw festival, doordat u reclame kan maken door ze te bedrukken met bijvoorbeeld de naam of het logo van het festival.

U kunt kiezen voor verschillende soorten festivalmunten, bijvoorbeeld reliëfmunten en bedrukte munten. Een bedrukking met meerdere kleuren is ook mogelijk. Op een witte munt kunnen maximaal 5 kleuren worden gedrukt. Op een gekleurde munt kunt u maximaal 4 kleuren laten drukken.

Festivalmunten huren

Als u een eenmalig of een jaarlijks terugkerend festival organiseert, kunt u er ook voor kiezen om festivalmunten te huren. U kunt dan reliëfmunten huren. Daarnaast is het ook mogelijk telbakken te huren. Wilt u meer weten over het kopen of huren van festivalmunten? Bel dan naar 040-2836018 of stuur een e-mail naar info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle festivalmunten