Uw eigen logo op uw drankmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Drankmunten bestellen

Drankmunten kopen

Drankmunten kunt u kopen of bestellen bij Damen plastics. Wij zijn niet alleen leverancier, maar ook producent. Wij hebben een eigen fabriek waar verschillende soorten kunststof spuitgiet producten worden geproduceerd, zoals drankmunten, garderobe labels, telbakken, telmachines en bierspatels.

Verschillende soorten drankmunten bestellen

U kunt bij Damen plastics verschillende soorten drankmunten kopen. Populair zijn de bedrukte munten en reliëfmunten. Bij bedrukte munten wordt een bedrukking, bijvoorbeeld een tekst en/of logo, gemaakt die net iets dieper in de munt ligt. Bij reliëfmunten wordt de tekst en/of het logo juist door hoogteverschil zichtbaar. Deze munten zijn slijtvast en moeilijk na te maken. Daarnaast kunt u ook nog voor speciale varianten kiezen, zoals een drankmunt in euroformaat of een drankmunt met meerdere kleuren (maximaal 5 kleuren). Al deze drankmunten zijn te bestellen in onze webshop.

Voordelen van het kopen van drankmunten

Het bestellen van drankmunten heeft veel voordelen. Zo is het voor uw personeel gemakkelijker om de omzet te berekenen en worden er minder snel wisselgeldfouten gemaakt. Bovendien zijn er minder lange wachttijden bij de bar. Ook kunnen de munten worden hergebruikt wat kostenbesparend is. En natuurlijk is het een mooie manier om reclame te maken door er een tekst en/of logo op te drukken. Wilt u graag wat meer informatie over het kopen van drankmunten bij Damen plastics? Dan kunt u contact met ons opnemen via 040-2836018.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle drankmunten