Uw eigen logo op uw drankmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Drankmunten bedrukken

Drankmunten bedrukken

Zou graag uw drankmunten laten bedrukken, bijvoorbeeld met een tekst of logo? Dan kunt u daarvoor terecht bij Damen plastics. Wij produceren een groot aantal drankmunten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor telbakken, telmachines, bierspatels en garderobe labels. U kunt deze bij ons kopen, maar huren is ook mogelijk.

Drankmunten een- of tweezijdig laten bedrukken

De mogelijkheden om bij Damen plastics drankmunten te laten bedrukken zijn eindeloos. Zo mag u bijvoorbeeld uw wensen doorgeven wat betreft het volgende:

  • De vorm: zo kunt kiezen voor een ronde, achthoekige of stervormige munt met of zonder rond gat in het midden.
  • De maat: de diameter van de drankmunten varieert van 25 tot 35 mm.
  • De kleur: u kunt kiezen voor een groot aantal kleuren.
  • De opdruk: het is mogelijk om te kiezen voor een tekst of een logo dat in een contrasterende kleur op de drankmunten zal worden afgedrukt.

De bedrukking op de drankmunten ligt iets dieper in de munt. Zo gaat deze er niet gemakkelijk af. De bedrukking is er als het ware ingesmolten.

Bestelling plaatsen in de website

U kunt al onze drankmunten eenvoudig bestellen op onze website. U kunt bij uw bestelling een ontwerp meesturen voor de bedrukking. Wij zullen vervolgens de drankmunten voor u produceren en bedrukken. Daarna zullen ze snel geleverd worden. Deze snelle en betrouwbare levering kunnen wij u garanderen, want alles wordt in onze eigen fabriek geproduceerd. Als u eerst nog wat meer wilt weten over alle mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via 040-2836018 en via info@damenplastics.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle drankmunten