Uw eigen logo op uw consumptiemunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Consumptiemunten ontwerpen

Consumptiemunten ontwerpen

Bij Damen plastics krijgt u de mogelijkheid om zelf uw consumptiemunten te ontwerpen. Wij zijn producent van verschillende kunststofproducten, maar consumptiemunten zijn zonder twijfel onze bestsellers. Wij hebben al meer dan duizend zeer tevreden klanten voorzien van verschillende soorten consumptiemunten.

Unieke consumptiemunten ontwerpen

U kunt natuurlijk kiezen voor standaard consumptiemunten die onze naam dragen of die alleen voorzien zijn van een getal. Veel origineler is het echter om unieke consumptiemunten te ontwerpen. Zo kunt u een eigen tekst en/of logo laten afdrukken op de munten. Ook krijgt u alle vrijheid in het kiezen van een vorm, maat en kleur. Er zijn in totaal vier soorten consumptiemunten verkrijgbaar bij Damen plastics: bedrukte munten (mogelijkheid tot enkelzijdig en dubbelzijdig bedrukken), reliëfmunten, munten in euroformaat (formaat van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro) en munten in meerdere kleuren (maximaal 5 kleuren op een witte munt en 4 kleuren op een anderskleurige munt).

Goedkope optie bij afname van minder dan 1000 munten

Wij produceren altijd minstens 1000 consumptiemunten. Als u liever minder munten heeft, kunt u kiezen voor partijmunten. Dit zijn reliëfmunten die zijn voorzien van een speciaal gat. Deze verkopen wij per 100 stuks. Als u meer wilt weten over onze partijmunten of toch meer interesse heeft in het ontwerpen van uw eigen unieke consumptiemunten, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 040-2836018 en via info@damenplastics.nl. U kunt consumptiemunten ook gelijk bestellen op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle consumptiemunten