Op zoek naar betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Consumptiemunten bestellen

Consumptiemunten bestellen

Consumptiemunten kopen of bestellen is mogelijk bij Damen plastics. Wij hebben al veel tevreden klanten voorzien van kunststof consumptiemunten. U kunt kiezen voor verschillende modellen en kleuren en ze kunnen worden voorzien van uw eigen tekst en/of logo. U kunt de consumptiemunten bewaren en tellen in telbakken en telmachines van Damen plastics. Alles wordt geproduceerd in onze eigen fabriek.

Consumptiemunten bestellen en kopen: verschillende vormen, maten en kleuren

U krijgt bij ons de mogelijkheid om verschillende soorten consumptiemunten te kopen. Zo kunt u kiezen voor:

  • Bedrukte munten: een tekst en/of logo wordt in een contrastkleur op de munten gedrukt. U kunt kiezen voor een- of tweezijdige bedrukking.
  • Reliëfmunten: de kleur van de tekst en/of logo is gelijk aan de kleur van de munt, maar is toch zichtbaar doordat deze in reliëf op de munt ligt.
  • Munten in euroformaat: dit zijn munten in de vorm van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro.
  • Munten met meerdere kleuren: bij een witte munt is een maximum van 5 kleuren mogelijk en bij een munt in een andere kleur is een maximum van 4 kleuren mogelijk.

U kunt de consumptiemunten bestellen door ze te ontwerpen op onze website waar u al uw wensen wat betreft de vorm, maat, kleur en opdruk kunt doorgeven. Vervolgens kunt u een offerte aanvragen.

Mogelijkheid om consumptiemunten te huren

Wilt u liever niet gelijk consumptiemunten kopen? Dat is geen enkel probleem. Wij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om consumptiemunten te huren. Dat geldt ook voor onze telbakken. Als u een eenmalig of jaarlijks terugkerend evenement organiseert, is dit een ideale oplossing. De consumptiemunten die kunnen worden gehuurd, zijn voorzien van onze naam. U kunt ze huren voor 3 weken. Heeft u nog vragen over het bestellen van consumptiemunten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 040-2836018.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten