Op zoek naar een bierafschuimer?

Wij garanderen een hele snelle en betrouwbare levertijd en de laagste prijs!

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Bierafschuimer bedrukken

Bierafschuimer bedrukken

Een standaard bierafschuimer is maar saai, dus laat deze bedrukken! Dat kunt u uitbesteden aan Damen plastics. Wij produceren en bedrukken tal van kunststofproducten die vaak in de horeca worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan bierafschuimers, maar ook garderobe labels, betaalmunten, telbakken en telmachines.

Bierafschuimer laten bedrukken met originele opdruk

Een bierafschuimer is op zichzelf niet zo bijzonder. Een simpele opdruk kan echter al veel veranderen. Zo is het niet langer alleen een middel om biertjes mee af te schuimen, maar ook een reclamemiddel. U kunt namelijk een bierafschuimer laten bedrukken met een logo en/of tekst. U kunt ook onze overige producten laten bedrukken, zoals onze:

Zo is uw logo en/of tekst overal zichtbaar op een evenement, in de kroeg of in de club. Betaalmunten kunnen worden bestelt op onze website.

Een offerte aanvragen voor een bedrukte bierafschuimer

Als u een bierafschuimer wilt laten bedrukken, kunt u deze niet gelijk bestellen. U zult contact met ons moeten opnemen om uw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen wij voor u een offerte opstellen. U kunt contact met ons opnemen via 040-2836018 of via info@damenplastics.nl. Wij bespreken dan graag alle mogelijkheden om een bierafschuimer te laten bedrukken met een door u gekozen tekst en/of logo.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.