Op zoek naar betaalmunten?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Betaalmunten bestellen

Betaalmunten bestellen

Wilt u graag kunststof betaalmunten kopen of bestellen? Dat kan bij Damen plastics. Wij zijn al jarenlang het meest vertrouwde adres voor de productie van kunststof betaalmunten. Kunststof betaalmunten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Bovendien kunt u ze laten voorzien uw eigen tekst en/of logo. U kunt ze gemakkelijk bewaren en tellen in onze telbakken en telmachines.

Betaalmunten kopen of bestellen: de voordelen

Het kopen of bestellen van kunststof betaalmunten is om meerdere redenen verstandig. Betaalmunten hebben namelijk veel voordelen:

  • Er is één vaste plek waar met geld gewerkt wordt, wat efficiënt en veilig is.
  • Er zijn geen lange wachttijden aan de bar.
  • Een omzetberekening kan sneller worden gemaakt dankzij de telbakken en telmachines.
  • De munten kunnen hergebruikt worden.
  • De munten worden vaak niet allemaal ingeleverd, waardoor de omzet hoger wordt.
  • De munten zijn zeer representatief voor uw bedrijf, omdat u reclame op de munten kan plaatsen in de vorm van uw eigen tekst en/of logo.
  • Er worden geen wisselgeldfouten meer gemaakt.

Betaalmunten kopen of bestellen: ontdek de mogelijkheden

Als u bij Damen plastics kunststof betaalmunten gaat kopen of bestellen, kunt u kiezen voor verschillende soorten munten. Zo kunt u kiezen voor reliëf munten, bedrukte munten (eenzijdig en tweezijdig bedrukken zijn beiden mogelijk), munten in euroformaat (munten met het formaat van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro) en munten met meerdere kleuren (maximaal 5 kleuren). Bovendien kunt u betaalmunten ook huren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om betaalmunten te kopen, kunt u contact met ons opnemen via 040-2836018 of via info@damenplastics.nl. U kunt ook gelijk betaalmunten bestellen op onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle betaalmunten