Uw eigen logo op uw jetons ?

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Jetons kopen

Jetons kopen

Jetons kunt u kopen bij Damen plastics. Wij zijn producent en leverancier van verschillende kunststofproducten, waaronder diverse jetons. Jetons hebben tal van voordelen. Zo is het kostenbesparend omdat ze kunnen worden hergebruikt. Daarnaast gaat het betalen aan de bar sneller en worden er geen wisselgeldfouten meer worden gemaakt. Ook niet onbelangrijk is dat de jetons kunnen worden gebruikt als reclamemiddel. U kunt er namelijk een tekst en/of logo op laten drukken.

Verschillende soorten jetons kopen bij Damen plastics

De jetons die u bij Damen plastics kunt kopen, zijn bruikbaar voor een eenmalig evenement, maar ook voor intensief dagelijks gebruik. U kunt kiezen voor verschillende soorten jetons:

  • Jetons met een bedrukking, bijvoorbeeld een tekst en/of logo. Deze tekst en/of logo wordt in één contrastkleur op de munt gedrukt. Dit kan een- of tweezijdig.
  • Jetons met meerdere kleuren. De jetons kunnen ook met meerdere kleuren worden bedrukt (maximaal vijf kleuren).
  • Jetons in euroformaat, zoals het formaat van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro.
  • Jetons met reliëf. Uw tekst en/of logo is dan gelijk van kleur als de jeton, maar wordt zichtbaar doordat deze in reliëf op de jeton ligt. De tekst en/of het logo zit standaard aan 2 zijden.

Jetons huren

Heeft u de jetons maar eenmalig nodig of wilt u ze eerst een keertje uitproberen? Dan kunt u in plaats van kopen, de jetons ook huren. U kunt ze huren per 1000 stuks. Deze jetons zijn voorzien van onze naam en een speciaal gat. Als u belt naar 040-2836018 of mailt naar info@damenplastics.nl, dan helpen wij u graag.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle jetons