Uw eigen logo op uw Horeca munten?

 

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Horeca munten bestellen

Horeca munten bestellen

Damen plastics is dé leverancier waar u horeca munten kunt kopen en bestellen. Ook is het bij ons mogelijk om munten te huren. Wij zijn al jarenlang producent van kunststof spuitgiet producten, waaronder horeca munten, en hebben deze al aan vele tevreden klanten mogen leveren. Een deel van onze producten verkopen wij in onze eigen website.

Horeca munten kopen en bestellen bij dé specialist

Horeca munten kunt u eenvoudig kopen bij Damen plastics. U kunt kiezen voor verschillende soorten horeca munten:

  • Reliëfmunten: deze bestaan uit één kleur en uw tekst en/of logo valt op door middel van hoogteverschil.
  • Bedrukte munten: deze hebben één kleur en worden bedrukt in een andere kleur. De bedrukking wordt gedaan met hotfoil. Zo wordt het er als het ware ingesmolten.
  • Munten met meerdere kleuren: het is standaard om een bedrukking één kleur te laten drukken. Het is echter ook mogelijk om meerdere kleuren te kiezen.
  • Munten in euroformaat: u kunt bijvoorbeeld kiezen voor munten in het formaat van een munt van 50 cent, 1 euro of 2 euro.

Al deze horeca munten kunt u bestellen in onze website.

Horeca muntenverhuur

Horeca munten kopen is niet altijd de meest voordelige oplossing. Als u bijvoorbeeld de munten maar eenmalig of eens per jaar nodig heeft, is kopen een dure optie. In dat geval kunt u kiezen voor het huren van horeca munten. U bent zo zeker voordeliger uit. Ook de telbakken voor uw horeca munten kunnen worden gehuurd. Bestellen van de horeca munten doet u gelijk in de website. Als u liever wilt huren, kunt u contact met ons opnemen om de voorwaarden te bespreken en een offerte aan te vragen. Wij zijn bereikbaar via 040-2836018 en via info@damenplastics.nl.

Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk alle Horeca munten