OP ZOEK NAAR garderobe labels?

WIJ GARANDEREN EEN HELE SNELLE EN BETROUWBARE LEVERTIJD EN DE LAAGSTE PRIJS!

Al ruim 30 jaar ervaring

Z

Damen plastics produceert zelf

duizenden zeer tevreden klanten

Home » Garderobe labels

Garderobe labels

Garderobe labels zorgen ervoor dat de garderobe overzichtelijk blijft. U kunt deze bestellen bij Damen plastics. Als fabrikant produceren wij naast garderobe labels ook betaalmunten, telbakken, telmachines en bierspatels. Dit doen wij in onze eigen fabriek. Wij hebben op deze manier al meer dan duizend klanten geholpen.

Garderobe labels laten bedrukken door een ervaren fabrikant

Garderobe labels moeten uiteraard genummerd worden. De nummers kunnen in zwart of wit gedrukt worden. Daarnaast kan er ook nog een tekst en/of logo op worden gedrukt. Dit kan in allerlei kleuren én het geldt ook voor het bedrukken van betaalmunten en andere soorten munten die wij aanbieden. De garderobe labels die wij als ervaren fabrikant produceren, hebben afgeronde hoeken zodat ze de kleding van gasten niet beschadigen. Ze zijn gemaakt van het sterke materiaal ABS en hebben een rond of rechthoekig gat waarmee ze op een haakje kunnen worden bevestigd. Al uw garderobe labels kunnen worden opgeborgen in een speciale garderobebak, waarin 250 stuks passen. De keuze is aan u of u kiest voor enkel genummerde labels of genummerde én bedrukte labels.

Een offerte aanvragen

Om de garderobe labels te kunnen bestellen, vraagt u eerst een offerte aan. U kunt hierbij uw gegevens doorgeven en aangeven wat voor soort garderobe labels u graag wilt hebben. Ook kunt u tegelijkertijd een garderobebak en plastic munten bestellen. Wij zullen zo snel mogelijk een offerte opstellen na het ontvangen van uw gegevens en wensen. U mag natuurlijk ook gelijk contact met ons opnemen via 040-2836018 of info@damenplastics.nl.

  • Persoonsgegevens